Categorii

Oferte speciale

Hope Friday - Vinerea Sperantei

Hope Friday este evenimentul in care cumparatorii, alaturi de comercianti fac fapte bune.

Nascut ca un raspuns la succesiunea de Vineri negre (#Colectiv si atacurile din Franta), Hope Friday doreste sa aduca o speranta societatii, ca putem face si bine.

In acest an sumele stranse vor fi donate catre Asociatia de Dezvoltare, Evolutie si Educatie - ADEE ; Asociatia Copiii Cu Probleme Devin Campioni ; Asociatia Evolution Center - HASM si Directia Asistenta Sociala Sector 4.

Hope Friday se doreste a fi un eveniment anual, in care companiile din Romania sa-si redirectioneze cei 20% din impozitul pe profit (in limita a 0.5% din CA) catre diverse asociatii/organizatii/fundatii – conform legii sponsorizarii 32/1994.

Cum stii ce suma poti dona? Nimic mai simplu – intreaba-ti firma de contabilitate.

De sa participi?

Beneficiile participarii sunt multiple:

1. Sentimentul de a face un lucru bun, de a pune umarul la realizarea unor fapte bune

2. Este gratis – nu te costa nimic. Statul ne lasa sa fim generosi, permitandu-ne sa redistribuim 20% din impozitul datorat, in limita a 0.5% din cifra de afaceri.

3. Nu este obligatoriu sa fie o suma in bani, ci si bunuri sau servicii. Poti face donatii in produse ce se afla pe stoc sau poate chiar cu mici defecte estetice (daca ai magazin de haine poti trimite catre orfelinate hainute care nu mai sunt in trend, dar sunt nepurtate, sau daca ai magazin de hrana de animale poti trimite catre adaposturi mancare ce poate expira in doua luni, avand in vedere ca ele se vor consuma imediat).

4. Beneficiezi de reclama din partea asociatiilor/fundatiilor/organizatiilor ce isi vor instiinta comunitatea de gestul tau generos, precum si pe site-ul www.HopeFriday.ro

Data evenimentului: 26 octombrie 2018

Cum poti participa:

Nimic mai simplu – anunta-ne pana la data de 21 octombrie de intentia de a lua parte la acest eveniment, precum si organizatia/fundatia/asociatia beneficiara.  Iti poti gasi cauza si pe www.HopeFriday.ro

Cum se realizeaza sponsorizarea: prin semnarea unui simplu contract de sponsorizare – fara notariat, fara avocat. Totul dureaza 3 minute.

Vei primi din partea noastra banere, logouri in dimensiunea si forma dorita.

Costul participarii: nu exista o taxa, totul este gratuit.

 

Mecanismul evenimentului:

magazinele anunta vizitatorii ca sumele cheltuite pe site vor fi redirectionate in scop caritabil(toate vanzarile sau procent din ele in limita celor 20%). Practic, clientii sunt donatorii, magazinul find doar un instrument prin care se redirectioneaza donatia.

Avantajele participarii:

5. Sporirea notorietatii magazinului,

6. Posibilitatea de a „scapa” de produse greu vandabile, eliberarea depozitului si chiar realizarea unui profit de pe urma lor.

Alege sa cumperi de la Drimus.ro unde vei primi un produs de calitate si satisfactia realizarii unei fapte bune.

Spor la cumparaturi. Fiecare leu cheltuit este o sansa pentru o viata mai buna.

INAPOI LA CUMPARATURI