Termeni pentru oferirea garantiei pentru produse

Toate produsele au o garantia legala de 24 luni de la data facturarii.

Produsele facturate pe persoane juridice - au termen de garantie de 6 luni.

Clientul este de acord cu faptul ca produsele din materiale naturale precum: piele, lemn masiv, furnir din lemn masiv nu pot fi fabricate identic din punct de vedere al texturii, nuantelor de culoare pe diferite suprafete si a particularitatilor aparente pe material. Acestea nu sunt considerate defecte de calitate.

Clientul se obliga sa verifice produsul in termen de 48 ore de la primire. In cazul constatarii unui defect de fabricatie sau a deteriorarii produsului in urma transportului clientul este obiligat sa anunte vanzatorul la telefon 0744.55.44.52 sau prin email [email protected] defectiunile constatate, acestea urmand a fi remediate pe cheltuiala vanzatorului.

Producatorul si vanzatorul sunt exonerati de obligatiile lor privind garantia, daca defectarea s-a produs din cauza nerespectarii de catre cumparator a instructiunilor de montaj, utilizare, intretinere, manipulare, transport si depozitare.

Garantia fiecarui produs este specificata in descriere/ poza.

Produsele din categoriile Perne, Pilote, Huse si Protectii saltea, beneficiaza de garantie pentru o perioada de o luna de la data achizitiei.

La scaune, nu se asigura garantie in cazul tapiteriei.

Instructiuni de folosire, exploatare, intretinere:

1. Curatarea mobilierului se face cu carpa moale si umeda prin stergere si uscare. Se recomanda la curatare folosirea produselor speciale de curatare a mobilei.

2. Curatarea tapiteriei difera in functie de caracteristicile de material pe care le-ati ales si cat de murdare sunt. Cele mai multe materiale pot fi curatate cu o carpa umezita in apa sau intr-o solutie cu detergent. Nu puneti produse de curatat direct pe pete! Nu folositi clor! Pentru intretinerea pielii, folositi solutii speciale destinate acestora. Aplicati solutia pe o bucata de panza fina si nu direct pe piele!

3. Accesoriile (manere metalice, role, sine culisabile, agatatori cuier) se curata si se lustruiesc cu o carpa moale.

4. Asamblarea mobilierului se face conform schemei de montaj anexata.

5. Produsele sunt fabricate din PAL melaminat, subansamble si elemente din lemn masiv, accesorii metalice nichelate de import. In cazul produselor cu tapiterie, aceasta este produse din stofa certificata ISO 9001 sau din imitatie de piele ecologica import Turcia, umplutura este din poliuretan 30kg/mc, canturile sunt de tip ABS, grosime 0,4 mm, 1mm, 2mm.

6. Folosirea mobilierului se face fara bruscari puternice.

7. La somiere tineti cont de faptul ca acestea sunt proiectate sa sustina greutatea saltelei, respectiv a utilizatorului uniform distribuite pe fiecare lamela in parte. ATENTIE! NU va urcati cu picioarele sau cu genunchiul pe lamele elastce deoarece o singura lamela nu poate sa sustina toata greutatea utilizatorului. 

Contra indicatii: 

1. Mobilierul nu se sterge cu apa din abundenta.

2. Nu se folosesc detergenti si solventi de orice natura.

3. Nu se folosesc obiecte cu varf ascutit pentru curatare.

4. Mobilierul va fi ferit de actiunea directa a razelor de soare si de ploaie.

5.  Mobilierul va fi ferit de actiunea substantelor uleioase, hidrocarburi etc. Aceste substante pot duce la deteriorarea tapiteriei.

Produsul a fost adauga in lista de dorinte