Categorii
Click aici pentru oferta de fotoliu directorial

Alegeti un fotoliu directorial perfect

Afacerea ta are nevoie de cel putin un fotoliu directorial. Este cel care va da prestanta si stil oricarei intalniri. Un birou stralucitor, impecabil, cu mobilier bine ales si asortat, ii va face pe colaboratorii tai sa se simta confortabil si deschisi. Cu schelet din plastic (polipropilena), metal vopsit sau metal cromat scaunele directoriale va ofera o gama larga de produse din care sa alegeti. Confectionate din piele ecologica, piele naturala, mesh sau stofa sunt prevazute cu sisteme de balans tilt sau multiblock, care sa-ti asigure suportul ergonomic si ortopedic de care ai nevoie.

Rezistenta si durabilitatea acestor produse sunt garantate de calitatea superioara oferita de Drimus.ro la preturi mici.

  

Va asiguram ca va vom prezenta produse revolutionare, cel putin in ceea ce priveste fotoliu directorial. Pentru ca meritati ceea ce este mai bun. De asemenea, va asiguram ca preturile vor fi extrem de competitive. De altfel, strategia noastra se bazeaza pe incredere si avem ca scop unic satisfacerea totala a clientului. Oferta noastra este una extrem de bogata si intotdeauna va vom pregati promotii surprinzatoare.

Cateva modele de fotoliu directorial:

Scaun directorial HM Denzel

Scaun directorial HM Georg

Scaun directorial HM Relax

Scaun directorial HM Hamilton

Scaun  directorial HM Malibu 

Scaun directorial HM Tiger