Categorii

Oferte speciale

Cuverturi de pat

Stiai ca iti petreci o treime din timp in pat? Calitatea somnului iti poate afecta ziua si un somn neintrerupt te poate face mai productiv.

Atunci cand nu dormi bine poti avea dureri de cap, poti avea atentia alterata sau poti avea o stare proasta.

cuverturi pat cuverturi pat

Cand vine vorba de lenjerie de pat calitatea firelor conteaza cel mai mult. Exista mai multe tipuri de bumbac dar lungimea firului dicteaza.

cuvertura pizza? cuvertura horror

Evitati etichetele pe care scrie: nesifonabil, usor de intretinut. Acestea inseana ca materialul a fost tratat cu formaldehida, o substanta toxica ce nu se va estompa.

cuvertura copii

Inlocuirea lenjeriei este cel mai simplu lucru care se poate face pentru un pat proaspat. Recomandam inlocuirea lor odata la 6 luni.

Pentru a evita sifonarea ia lenjeria din uscator cat inca este calda si utin umeda si pune-o direct pe pat. Va arata ca si cand ar fi calcata.

cuvertura moderna cuverturi

Cand vine vorba de alegerea corecta a lenjeriei ia in calcul senzatia de confort in pat. Cele mai comune tipuri de tesaturi au propria lor textura si se va simti diferit pe piele.

Satinul este moale si neted cu un usor luciu si mai calda decat alte tipuri de lenjerie.

cuvertura dubla cuvertura printesa

Finetul este mai cand si mai gros prefect pentru zonele cu clima rece in timpul iernii.

Spalarea cearsafurilor este evident necesara dar va recomandam ca la inceputul fiecarui sezon sa spalati si pernele si plapuma.

La noi gasiti o gama variata de cuverturi de pat pentru toate gusturile.