Atunci cand doresti sa comanzi de pe un site, intotdeauna va exista indoiala daca produsul prezentat in poza se va ridica la nivelul asteptarilor tale.

Aceasta nesiguranta este proportionala cu valoarea produsului, cu cat produsul este mai scump, cu atat mai tare iti doresti sa-l poti incerca, sa afli parerea unui alt utilizator.

Din pacate aceste lucruri nu sunt intotdeauna posibile din diferite motive: distanta la care se afla depozitul/magazinul precum si lipsa comentariilor pe pagina de produs.

Noi, cei de la Drimus.ro, stim aceste lucruri si incercam sa compensam aceste neajunsuri cu descrieri cat mai amanuntite ale produsului, poza ale produselor la rezolutie cat mai mare cat si sistemul de filtrare pe pagina de produs.

Un alt ajutor il oferim prin consilierea de calitate, realizata de cele doua colege ale noastre: Dana Barbarie si Corina Paraschivescu , ce prin experienta acumulata sunt in masura sa va realizeze un profil si astfel sa va recomande cel mai bun produs potrivit nevoilor dumneavoastra. 

Niciodata nu am recomandat un produs inainte de a va pune o serie de intrebari, necesare realizarii profilului dumneavoastra.

In cazul in care produsul comandat nu este cel asteptat/dorit de dumneavoastre, va stam la dispozitie pentru realizarea procesului de schimbare al bunului sau de returnare al lui.

Stim ca acest proces este un factor de disconfort si un stres suplimentar, de aceea incercam sa facem tot ce este necesar pentru limitarea proportiilor.

Pentru a diminua procentul de retur, verificam fiecare produs inainte de a-l expedia catre dumneavoastra si il ambalam suplimentar cu elemente de protectie.

Din pacate pe traseul: depozit -locuinta dumneavostra, mai pot aparea mici probleme, cauzate de firmele de curierat.

Aceste evenimente au totusi o rata de incidenta mica si daca totusi apar, incercam sa le rezolvam printr-o noua expeditie in maxim 24 de ore.

Va multumim pentru atentia si increderea acordata magazinului nostru si va promitem ca facem tot posibilul pentru a va oferi o experienta de cumparare cat mai placuta.

Cu deosebit respect,

Administrator,

George Dobritoiu

George Dobritoiu

Produsul a fost adauga in lista de dorinte