Categorii

Cum alegem coltare de bucatarie? Sfaturi

Exista nenumarate moduri in care puteti integra un coltar in bucatarue, cel mai important crietriu dupa care sa va ghidati fiind spatiul disponibil.

Puteti alege un coltar in L sau unul simplu sub forma de U.

coltare de bucatarie

Coltarul vine de obicei la pachet cu o masa pentru mai multe persoane sau cu o masuta de cafea unde puteti servi mic-dejunul.

Cu ajutorul coltarului puteti crea o imagine intima pentru o cina romantica. Daca nu aveti suficiente spatii de depozitare puteti apela cu incredere la coltar.

coltare bucatarie

Acesta poate gazdui cateva sertare sau poate sa se transforme intr-un cufar multifunctional. In functie de stilul de amenajare exista posibilitati nelimitate: coltare clasice, rustice, vintage sau moderne.

Pernele decorative sunt extrem de necesare si pentru confort si pentru decor. Ele completeaza foarte bine un coltar simplu iar tablourile pot insufleti peretii din jurul lui.

coltar bucatarie

Va sfatuim sa alegeti cel mai frumos colt din casa pentru amplasarea coltarului, daca se poate cel cu vedere spre curte.

Lumina naturala face minuni mai ales in locul in care ar trebui sa ne relaxam si sa ne simtim bine.

Puteti accesoriza totul cu corpuri de iluminat inspirate cum ar fi un candelabru, o lampa cu abajur larg sau una ccolorata.