Categorii

Iluminat LED Foton

Garantia calitatii: daca in 2 ani de zile led-ul se arde indiferent de motiv va oferim unul la schimb gratuit.

Bec LED foton

Bec led Foton ecologice de calitate superioara, nu contin mercur si nu emit raze ultraviolete sau radiatii. In plus, lumina emisa este una mai placuta si mai puternica, la un consum redus de energie. Consuma curent cu pana la 83% mai putin decat un bec clasic, economisind astfel sume importante de bani. Bec LED Foton care nu necesita timp de incalzire, asigurand fluxul maxim de lumina instantaneu. Alege sa economisesti folosind bec led foton.

Bec LED Foton

Spot LED Foton

Aceste spoturi led foton nu emit raze ultraviolete sau radiatii IR si nu contin mercur (sunt ecologice). Este un spot led economic, ideal pentru cei care tin la bugetul familiei/firmei atunci cand fac achizitii. Nu necesita timp de incalzire, asigurand fluxul maxim de lumina instantaneu.

LED Foton

Proiector LED Foton

Proiectoarele LED Foton conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Consuma curent cu pana la 83% mai putin decat proiectoarele clasice, economisind astfel sume importante de bani. Ofera o iluminare constanta, inlocuind cu succes sursele de iluminat cu incandescenta, economice.

led foton

Panou LED Foton

Aceste panouri cu led sunt ecologice, nu contin mercur si nu emit raze ultraviolete sau radiatii IR. Avantajul principal este o lumina mai puternica, urmat de consumul de energie redus. Panourile economice cu led sunt o alegere inspirata pentru cei care tin la bugetul familiei/firmei. Utilizand acest panou cu led veti economisi la factura de curent.Nu trebuie sa faceti nicio modificare la instalatie.

foton LED