Scaune vizitator

Se afiseaza 1-24 din 41 produs(e)

Cele mai ieftine scaune vizitator. Direct de la importator

Scaunele de vizitator comercializate de Drimus sunt primitoare, confortabile si in acelasi timp elegante. Se adapteaza perfect in sali de asteptare, de conferinta sau de sedinte.

Este important sa gasesti un echilibru intre calitate si pret, dar in aceeasi masura sa imbini esteticul cu functionalul in alegerea scaunelor vizitator.

Intr-o afacere este important sa le oferi clientilor tai cele ma bune clipe in compania ta. 

O sala de asteptare este binevenita, pentru ca oaspetii tai sa poata petrece cateva minute asteptand sa te eliberezi sau sa poata ridica comanda pe care acestia au efectuat-o online sau telefonic.

Intr-o sala de asteptare cel mai important lucru pentru clienti, cat si pentru tine sunt scaunele, pentru ca acestia sa se simta cat mai bine.

Aceste scaune de vizitator care pot fi din piele eco, scaune birou mai formale, pot avea un impact major in decizia clientilor tai, daca acestia se simt confortabil in toata aceasta perioada.

Sunt zeci de modele pe piata, realizate din diferite materiale si culori, care cu siguranta iti vor satisface toate nevoile tale, cat si a vizitatorilor tai. Iti recomandam sa vezi oferta noastra pentru scaun lemn, model textil gri, negru stofa sau alta culoare, scaun crem piele ecologica, scaun mesh negru, gri inchis piele ecologica etc. 

Vom parcurge trei aspecte importante care trebuie sa le iei in considerare atunci cand vine vorba de achizitionarea scaunelor de vizitator. 

Un astfel de scaun este folosit si in biroul personal, pentru a primi o persoana pentru o scurta durata de timp.

Cate scaune vizitator ar trebui sa cumperi pentru o sala? 

Numarul scaunelor este influentat si de marimea spatiului pe care il oferi clientilor tai. Trebuie sa ai in vedere sa fie respectata o anumita distanta intre scaune pentru a nu ingramadi prea multe persoane si a face experienta neplacuta.

 Intr-un birou, de regula, numarul scaunelor de vizitator care se regasesc sunt intre 1 si 5. Binenteles, se pot folosi si in salile de sedinte, unde numarul este suplimentat in functie de masa si spatiu.

Tipul de afacere, cat si experienta te va ajuta sa achizitionezi numarul necesar de scaune, pentru a nu duce lipsa in zilele aglomerate. Cumpara de la drimus scaune ergonomice, cu cadru metalic, scaun tapitat cu piele ecologica, scaun vizitator piele, scaune conferinta, scaun tapitat, din stofa albastra sau textil negru. 

Ce scaune vizitator sa cumperi pentru o sala de asteptare?

In functie de domeniul de activitate sunt o multime de modele si materiale din care poti alege. Acestea sunt din fier cu stofa, plastic, piele ecologica etc.. De exemplu, pentru o sala de asteptare puteti lua acele scaune clasie cu patru picioare imbracate in materiale textile, deoarece sunt foarte confortabile si economice.

Exista scaune cu sau fara spatar. Indiferent de domeniul de activitate un scaun cu spatar va fi mult mai confortabil si mai ales daca acesta are si brate. 

Suntem importator de scaune de toate felurile, inclusiv scaune pliabile, tapiterie stofa, scaun black rosu sau scaun negru piele ecologica. 

Cum alegi cele mai potrivite scaune vizitator?

Iti vom oferi 3 exemple unde le poti aseza pentru ca sa iti faci o idee de modelul de scaun care iti trebuie:

• Cabinet medical – in aceasta activitate este bine sa achzitionezi scaune care pot fi dezinfectate foarte usor. Astfel, modele realizate din plastic sau din piele ecologica se vor curata mult mai usor decat cele din material;

• Pentru birou este recomandat un scaun ceva mai elegant care sa fie in ton cu biroul pe care il ai. Un scaun metalic cu piele ecologica va fi atat confortabil, cat si va da un aer modern si o incredere crescuta clientilor care te vor vizita;

• Birou notarial – in acest cadru este necesar sa aveti suficiente scaune pentru ca vizitatorii sa poate sa astepte realizarea actelor si sa le citeasca cat mai atent posibil. Un scaun din material textil cu umplutura moale poate fi alegerea ideala.

Scaunele pentru vizitatori sunt necesare sa fie comode, dar si sa aiba un aspect placut pentru ca timpul de sedere sa fie cat mai primitor posibil. Domeniul de activitate pe care il ai sau locul unde le vei expune, te vor ajuta foarte mult si in alegerea modelului pe care il vrei, ca sa iti completezi sala de asteptare sau biroul.

Sa fi atent sa fie de cea mai buna calitate, ca sa reziste cat mai mult in timp, astfel investita nu va fi in zadar, putandu-ti bucura vizitatori de fiecare data cand vor veni in biroul sau afacerea ta.

Produsul a fost adauga in lista de dorinte