Masa plianta Util

Masa plianta Util

Masa plianta Util realizata din lemn de fag

Mai multe detalii

In Stoc

  • Pret estimativ curier Bucuresti: Gratis
  • Pret estimativ curier 5500 localitati: 75.1 lei

414,00 lei

telefon comenzi

Date tehnice

Blat masaPal
Tip MasaMasa Plianta
Masa pentru8 persoane

Mai multe informatii

Masa plianta Util este special creata pentru situatia in care nu dispuneti de prea mult spatiu in locuinta dumneavoastra. Atunci cand vreti o masa in living si nu aveti prea mult loc la dispozitie, solutia este o masa plianta pe care s-o extindeti atunci cand aveti musafiri, la ea putand lua loc pana la 8 persoane, iar cand  nu o folositi poate sta cuminte intr-un colt al camerei pe post de suport pentru diverse obiecte decorative, carti sau orice altceva doriti, masa avand o latime de doar 45cm in pozitie pliata.

Masa plianta este o masa rezistenta si foarte practica, ea fiind realizata pe schelet din lemn de fag cu blaturi de PAL melaminat. Masa este foarte usor de manevrat, puteti s-o deplasati de la locul ei si s-o extindeti fara a mai fi nevoie de o a doua persoana, masa fiind pe role din plastic rezistent.

Pentru ca nu dispuneti de spatiu, o alta problema ar fi cea a scaunelor – atunci cand masa este stransa trebuie sa gasiti loc de depozitare pentru scaune. In acest scop masa este prevazuta cu loc de depozitare pentru sase scaune pliante. In spatiul de depozitare masa mai are si o polita functionala pentru depozitarea diverselor obiecte destinate aranjarii mesei sau chiar pentru reviste si ziare atunci cand ea este stransa.

Masa plianta Util este disponibila in culorile de lemn: fag, wenge sau cires. Pentru culorile fag si cires, structura din lemn masiv este natur, iar pentru wenge lemnul masiv este baituit intr-o nuanta identica.

Pretul mesei pliante nu include scaunele. In momentul efectuarii comenzii va rugam sa mentionati culoarea mesei.

Dimensiunile la masa plianta Util sunt:
Latime – 96cm
Lungime masa extinsa – 160 cm
Inaltime – 80 cm 
Latime masa pliata – 45 cm

Garantia produsului este de 2 ani.

Recenzii

Scrieţi o recenzie
Masa plianta Util

Masa plianta Util

Masa plianta Util realizata din lemn de fag